Om oss

Vi har mer än 50 års erfarenhet!

Välkommen till oss i Lund

Carlbergs Lås AB är ett modernt utvecklat företag, men har mycket gamla traditioner.

Företaget startades 1961 av Knut Carlberg och Tommy Carlberg började arbeta på firman redan 1969.

Idag är det barnbarnet Robert Carlberg som tagit över firman.

 

Vi är 7 personer som arbetar för att hjälpa Er. Tommy och Robert sköter ekonomin och innehar Mästarebrev, dom åker även ut på monteringsuppdrag.

 

Lisbeth, Jenny och Mia är i butiken och har hand om försäljningen och hjälper kunderna med nyckeltillverkning, omläggning av lås, reparationer av lås, svarar i telefon och tar emot beställningar och frågor ang lås mm .

 

Robert, Johan och Joakim sköter arbetet på fältet med bl a service och monteringar.

 

Tack vare vår kundparkering och utmärkta bussförbindelser är vi mycket lättillgängliga trots vårt centrala läge. Hos oss finns det mesta som krävs av en säkerhetsbutik. 

Carlbergs Lås AB - Skåne

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande lås och säkerhet till privatpersoner eller företag. 

Kontakta oss

Företags information

© Carlbergs Lås AB

Bankgatan 16
223 52 Lund

Org.nr: 556151-8985

Kontakta oss

046-12 73 00

 info@carlbergslas.com

Öppettider:

Mån-fre: 08.00-17.00

Dag före Helgdag: 08.00-13.00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Carlbergs Lås AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Carlbergs Lås AB.