Om Carlbergs Lås

Vi har mer än 50 års erfarenhet av lås & säkerhetsutrustning!

Välkommen till din låssmed i Lund och Malmö

Men vi kommer till dig i hela Skåne  - Malmö, Veberöd, Eslöv, Skurup, Lund, Tomelilla, Vellinge, Landskrona, Sjöbo, Ystad

 

Carlbergs Lås AB är ett modernt utvecklat företag som är verksamt i Malmö och Skåne, och som har mycket gamla traditioner.

 

Företaget startades 1961 av låssmed Knut Carlberg i Lund och idag är det 3:e generationen Carlberg som styr skeppet. Sonen Tommy började arbeta på företaget redan 1969. Men idag är det barnbarnet Robert Carlberg som äger företaget

 

Vi är 8 personer som arbetar för att hjälpa Er. Tommy och Robert sköter ekonomin och innehar Mästarebrev, dom åker även ut på monteringsuppdrag.

 

Köp, reparera lås eller kopiera nycklar samt service & montering av Lås

Lisbeth, Jenny och Mia är i butiken och har hand om försäljningen och hjälper kunderna med nyckeltillverkning, omläggning av lås, reparationer av lås, svarar i telefon och tar emot beställningar och frågor ang lås mm .

Samt tar hand om telefonen för vår låsjour. Vår låsjour är tillgänglig & kan hjälpa dig runt om i hela Skåne - Malmö, Skurup, Lund, Tomelilla, Vellinge, Landskrona, Sjöbo, Ystad.

 

Robert, Johan, Joakim och Daniel sköter arbetet på fältet med bl a service och monteringar av alla sorters lås.

 

Tack vare vår kundparkering och utmärkta bussförbindelser är vi mycket lättillgängliga trots vårt centrala läge. Hos oss finns det mesta som krävs av en säkerhetsbutik och låssmed.

Carlbergs Lås AB - Skåne

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande lås och säkerhet till privatpersoner eller företag i hela Skåne, men framför allt i Malmö och Lund,

Kontakta oss