Säkerhetslösningar i Skåne

Säkerhetslösningar i Malmö, Lund, Tomelilla, Sjöbo och hela Österlen

 

Vi tar oss an allt inom säkerhet. Vi klarar av allt från att göra nycklar till att sätta in passersystem, larm med kamerövervakning och säkra upp din bostad med nya lås

 

I och med att vi är en liten firma så satsar vi mycket på bred kunskap och god service för att tillgodose Era önskemål och behov.

 

Vi täcker av ett stort område av Skåne men huvudområdet för våra kunder är Lund och Tomelilla med kranskommuner. Vi gör arbeten åt kommunen och universitetet lika väl som åt privatpersoner och företag.

 

Vi har högsta kreditvärdighet och har AAA certifikat 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande Lås, säkerhet eller passersystem till privatpersoner eller företag.

Kontakta oss

Företags information

© Carlbergs Lås AB

Bankgatan 16
223 52 Lund

Org.nr: 556151-8985

Kontakta oss

046-12 73 00

info@carlbergslas.com

Öppettider:

Mån-fre: 08.00-17.00

Dag före Helgdag: 08.00-13.00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Carlbergs Lås AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Carlbergs Lås AB.