Erfaren Låssmed i SKÅNE

Är du i behov av en låssmed i Lund, Malmö, Sjöbo & runt om på Österlen?

Anlita en erfaren låssmed när du behöver nya lås på bostaden eller till kontoret

Vi på Carlbergs lås har många års erfarenhet av att jobba med privatkunder och företag i Lund och Malmö. Vi använder alltid lås av kvalitet och som är godkända av försäkringsbolagen så att du som kund kan känna dig riktigt säker.

Måste man byta lås efter att en låssmed öppnat det?

Det är en mycket bra fråga. Det beror på hur omfattande problemet är, men vi rekommenderar alltid att se över sina lås för att säkerställa kvalitén på det lås ni har.

Har ni låssmeder tillgängliga dygnet runt?

Nej, men är det akut problem som uppstår så är vår Låsjour alltid redo. Om det är inte är akut kan vi boka in en tid att hjälpa dig runt om i hela Skåne - Skurup, Lund, Tomelilla, Vellinge, Landskrona, Sjöbo, Malmö, Ystad.

Blir det skador på låset efter att det öppnats?

Vi rekommenderar alltid att utföra en grundlig besiktning av låset för att säkerställa att allt fungerar om det ska. Vi arbetar helt efter vad situationen kräver. 

Kontakta oss

Går ni i tankarna på att byta lås på fastigheten, bostaden eller huset? Tveka inte att kontakta oss på Carlbergs Lås AB i Lund. Du hittar våra kontakt uppgifter här eller så kan du skicka ett meddelande direkt genom att fylla i formuläret bredvid.

Skicka ett meddelande

Företags information

© Carlbergs Lås AB

Bankgatan 16
223 52 Lund

Org.nr: 556151-8985

Kontakta oss

046-12 73 00

info@carlbergslas.com

Öppettider:

Mån-fre: 08.00-17.00

Dag före Helgdag: 08.00-13.00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Carlbergs Lås AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Carlbergs Lås AB.