Låsjour i Hela SKÅNE

Kontakta oss direkt om du låst dig ute från bilen eller tappat nycklarna till hemmet i Malmö, Lund, Tomelilla, Sjöbo, Landskrona, Vellinge, Skurup - Ja i hela Skåne!

 0707-104104

Kommer du inte in i bilen eller huset? Vem ska du då ringa?

Carlbergs Lås - Låsjour i Lund & Tomelilla!

Kontakta vår låsjour på 0707-104 104 när du tappat eller låst in nycklarna. Vi på Carlbergs Lås AB är aldrig mer än ett samtal bort och då kan du lita på att du får hjälp av en låssmed med många års erfarenhet. Vår Låsjour finns i Malmö, Lund, Tomelilla, Sjöbo, Landskrona, Vellinge, Skurup - Ja i hela Skåne!

Måste man byta lås efter er låsjour öppnat det?

Vid akuta fall är det oftast viktigt att man snabbt kommer in i byggnaden. Men vi kommer hjälpa dig med alla frågor om oturen är framme

Har ni låsjour dygnet runt?

Vi står redo att rycka ut, oftast är de akuta fallen på sämsta tänkbara tid. Men vi är redo i hela Skåne - Skurup, Lund, Tomelilla, Vellinge, Landskrona, Sjöbo, Malmö, Ystad!

Blir det mycket skador på låset efter att man dyrkat låset?

Vi försöker alltid att göra en så rent och smidigt jobb som möjligt. Men vid akuta fall måste man ibland jobba snabbt. Men var inte orolig - vi hjälper dig till rätt lås.

Kontakta oss

Är du inte i behov av en låssmed direkt utan kan tänka dig att boka en tid framöver? Tveka inte att kontakta oss på Carlbergs Lås AB i Lund. Du hittar våra kontakt uppgifter här eller så kan du skicka ett meddelande direkt genom att fylla i formuläret nedan.

Skicka ett meddelande