Låsjour i Hela SKÅNE

Kontakta oss direkt om du låst dig ute från bilen eller tappat nycklarna och inte kommer in i lägenheten. Anledningen kan vara många att man är i behov av en låssmed kontakta vår låsjour på 0707-104104

Kommer du inte in i bilen eller huset? 

Kontakta vår låsjour på 046-127300 när du tappat eller låst in nycklarna. Vi på Carlbergs Lås AB är aldrig mer än ett samtal bort och då kan du lita på att du får hjälp av en låssmed med många års erfarenhet.

Låssystem & Passersystem

Kaba Exper-t och Elolegic

Låsservice - Låssmed - Lund

Finns med vanligt spärrat låssystem

Låsservice - Låssmed - Lund

Finns med elektroniskt och mekanisk cylinder

Låsservice - Låssmed - Lund

Finns med beröringsfria läsare

Måste man byta lås efter att en låssmed öppnat det?

Vid akuta fall är det oftast viktigt att man snabbt kommer in i byggnaden. Men vi kommer hjälpa dig med alla frågor om oturen är framme

Har ni låsjour dygnet runt?

Vi står redo att rycka ut, oftast är de akuta fallen på sämsta tänkbara tid. Men vi är redo!

Blir det mycket skador på låset efter att man dyrkat låset?

Vi försöker alltid att göra en så rent och smidigt jobb som möjligt. Men vid akuta fall måste man ibland jobba snabbt. Men var inte orolig - vi hjälper dig till rätt lås.

Kontakta oss

Är du inte i behov av en låssmed direkt utan kan tänka dig att boka en tid framöver? Tveka inte att kontakta oss på Carlbergs Lås AB i Lund. Du hittar våra kontakt uppgifter här eller så kan du skicka ett meddelande direkt genom att fylla i formuläret nedan.

Skicka ett meddelande

Företags information

© Carlbergs Lås AB

Bankgatan 16
223 52 Lund

Org.nr: 556151-8985

Kontakta oss

046-12 73 00

info@carlbergslas.com

Öppettider:

Mån-fre: 08.00-17.00

Dag före Helgdag: 08.00-13.00

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Carlbergs Lås AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Carlbergs Lås AB.